Szociális szolgáltatások regionális önkéntes-hálózata
Mi a?
Szociális szolgáltatások regionális önkéntes-hálózata Bihar, Szatmár és Szilágy megyékben A VOLO a Nagyváradi Caritas Catolica által létrehozott önkéntes-adatbázis, amely összehozza a keresletet a kínálattal a szociális segítségnyújtás terén. A civil szervezetek felirathatják projektjeiket, melyekhez önkéntesekre van szükségük, a feliratkozott önkéntesek pedig böngészhetnek a projektek között. A projekt a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezettel partnerségben valósult meg.
Hogyan tudsz még segíteni?

A VOLO egy non-profit online önkéntes-adatbázis. A szolgáltatás úgy a civil szervezetek, mint az önkéntesek számára ingyenes és a jövőben is ingyenes marad. A hálózat növekedéséhez TE is hozzájárulhatsz az által hogy népszerűsíted! Már néhány kattintással is segíthetsz!

  • Mesélj rólunk barátaidnak. Oszd meg weboldalunkat e-mailen, facebookon. Twitteren
  • Lájkold és kövesd Facebook oldalunkat
  • Irass fel egy szervezetet! Ismersz olyan civil szervezetet amelyik szociális segítségnyújtással foglalkozik és önkéntesekre van szüksége Bihar, Szatmár vagy Szilágy megyében? Irányítsd hozzánk, vagy segíts hogy feliratkozhasson a VOLO adatbázisába!
  • Töltsd le és oszd meg szórólapunkat!
Eseménynaptár
Egy projekt
Három megye

Partnerek

Proiectul „Rețea regională de voluntariat în servicii sociale Bihor-Satu Mare-Sălaj” este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Bugetul total al proiectului este de 151.349 CHF, din care co-finanțarea din partea Elveției este de 136.219 CHF (90%), iar co-finanțarea Asociației Caritas Catolica Oradea este de 15.130 CHF (10%).

Acest website nu reflectă în mod necesar poziția guvernului Elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul său este asumată de Asociaţia Caritas Catolica Oradea.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, vă invităm să vizitaţi www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Calendarul complet al evenimentelor realizate în cadrul proiectului poate fi vizualizat aici.

Varadinet Web Development