Rețea regională de voluntariat în servicii sociale

VOLO pentru voluntari

Îţi place să-i ajuţi pe alţii? Oferă-ți compania, talentul, experienţa profesională, sau munca ta efectivă, în interesul unui scop nobil! Trăiește satisfacţia oferirii unui ajutor dezinteresat! Fă cunoştinţă cu oameni care gândesc la fel ca tine, şi lucrează cu ei într-o echipă! Dacă ai împlinit 16 ani, locul tău e în echipa VOLO!

Ce este VOLO?

VOLO este un proiect iniţiat de Asociaţia Caritas Catolica Oradea, care aduce împreună cererea şi oferta de voluntariat din domeniul serviciilor sociale, în judeţele Bihor, Satu-Mare şi Sălaj, prin intermediul unei baze de date, accesibil şi on-line. Proiectul se realizează în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român. Partenerul de proiect este Organizația Caritas a Diecezei Satu-Mare.

Cum funcționează?

Înscrie-te on-line pe pe acest site, sau personal, la unul dintre coordonatorii voluntari. Completează profilul personal cu datele necesare şi poţi imediat alege dintre posibilităţile de voluntariat, oferite de zeci de ONG-uri. Dacă ai găsit proiectul cel mai simpatic, cu un simplu click poţi contacta organizaţia civilă respectivă şi poţi să te implici în activitatea comună. În baza preferinţelor comunicate de tine, poţi totodată să primeşti invitaţii/solicitări de la ONG-uri. Serviciul este cu titlu gratuit.

Ai întrebări suplimentare?

Contactează una din coordonatoarele de voluntari:

Sebestyén-Sárközi Anikó ORADEA Tel.: 0721140393 E-mail: anikosarkozi@yahoo.com

Pásztor Rita Gizella ORADEA Tel.: 0722471644 E-mail: ritapasztor@gmail.com

Simai Éva SATU MARE Tel.: 0729984619 E-mail: simai.eci@gmail.com

Varadinet Web Development